Associacions empresarials - Econia
51507
page-template,page-template-blog-masonry-full-width,page-template-blog-masonry-full-width-php,page,page-id-51507,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.7.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

ASSOCIACIONS
EMPRESARIALS

La nostra experiència, relacions i coneixements en estratègia i gestió de projectes, fa que puguem oferir una direcció tàctica i operativa a grups i patronats d’empreses, que permet dur a terme les accions necessàries per a la consecució dels objectius de les mateixes, defensant els seus interessos.

Disseny d’estratègies i accions: Ajudem a definir i planificar les tasques a realitzar per l’associació, per tal d’aconseguir els objectius d’aquesta.

Assessorament: Aconsellem en la presa de decisions, estratègies i línies de treball.

Representació i interlocució: Personalitzem l’associació davant possibles proveïdors, socis i partners. Dialoguem amb les administracions públiques per tal de conèixer i negociar l’aplicació de legislacions existents, així com, conèixer i intercedir en legislacions futures.

Participem en redaccions legislatives, favorables a la consecució dels objectius de l’associació.

Direcció i gestió: Dirigim i gestionem de forma operativa i pràctica de les accions consensuades.

Som responsables de:

  • Direcció d’ANERVI (Asociación Nacional de Empresas de Reciclaje de Vehículos Industriales).
  • Direcció d’AETRAC (Associació d’Empreses de Tractament de vfu).

Uns grans companys de viatge a l'hora de resoldre, tramitar, gestionar i aportar idees bones i senzilles per a la ràpida execució del projecte que estiguis desenvolupant.

Jesús Picatto – ANERVI

Amb ECONIA hem consolidat l'associació, dotant als nostres membres d'un potencial tècnic enorme. Avui representen el pilar fonamental que sustenta la totalitat dels serveis que AETRAC pot donar als associats.

Josep Ma. Escolano – AETRAC

Tuits de @EconiaSL