Empresa privada - Econia
50939
page-template,page-template-blog-masonry-full-width,page-template-blog-masonry-full-width-php,page,page-id-50939,page-parent,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.7.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

EMPRESA
PRIVADA

Oferim consultoria, enginyeria i gestió de projectes. Mitjançant els nostres serveis ajudem als clients en la presa de decisions clau, dissenyant i implementant projectes i solucions adaptades i personalitzades.

Posem a l’abast del client, no només els nostres amplis coneixements tècnics, sinó també els legislatius, oferint la visió de les legislacions futures, en moltes de les quals, estem implicats en la seva redacció amb les administracions públiques.

ECONIA ens aporta visió i solucions que ens ajuden a dedicar-nos a la nostra activitat al 100%. Per a nosaltres han estat la clau que ens ajuda a impulsar el nostre creixement diari.

Carolina Orellana – Rebattery

Ens dediquem al reciclatge d'aigües residuals, per la qual cosa el compliment mediambiental i administratiu és primordial. El coneixement en la matèria de l'equip professional de ECONIA és molt satisfactori, que unit al tracte personal que han demostrat en la implementació dels nostres projectes, han fet d’ECONIA un company professional indispensable.

Juan Güimil – Peinaje del Río Llobregat, SL

Tuits de @EconiaSL